WORK WITH US

Kom werken bij QIPP Testen! We hebben een uniek carrièrepad voor je klaar liggen waar je blij van wordt! Meer verdienen, opdrachten die je leuk vindt, én door kunnen groeien naar zelfstandige als Qualified Partner.

QIPP Testen. Toekomst verzekerd.

Maak van ons visitekaartje jouw visitekaartje!

Software testen is een belangrijke schakel in het software ontwikkelproces. De spulleboel moet namelijk wel goed werken voordat er iets live gaat of in gebruik genomen wordt. Software testen is niet aleen belangrijk maar ontwikkelt zich ook snel. Er wordt steeds meer geautomatiseerd getest en SCRUM, Agile, Devops en Continious Delivery hebben hun intrede gedaan.

QIPP Testen is gespecialiseerd in het dagelijks testen van software- en applicatiesystemen. Maar we gaan veel verder dan dat.

Zo werken we altijd nauw samen met onze klanten in zorgvuldig samengestelde testteams. Bij QIPP Testen start alles met inzicht in de kwaliteit van de producten van onze klanten. Inzicht dat we verkrijgen door analyse en persoonlijke communicatie.

Vervolgens gaan onze testconsultants de uitdaging aan om de kwaliteit van systemen en applicaties significant te verbeteren.

Ze geven hierbij richting en adviseren op het gebied van testorganisaties, testbeleid en testprocessen.

Opdrachtgevers

We werken voor mooie opdrachtgevers in het (corporate) bedrijfsleven, overheid en publieke instellingen. Opdrachtgevers waar uitdagingen liggen die qua complexiteit en leercurve aansluiten bij de ambities van onze testconsultants.

Ingegeven door onze NEN 4400-1 certificering monitoren we de kwaliteit en de voortgang van de uitgevoerde en opgeleverde werkzaamheden. Dat houdt iedereen scherp.

QIPP werkt voor Rabobank, Stater, Staatsbosbeheer, FNV, Credit Agricole, NN Groep, MN Services, Kamer van Koophandel, Ministerie van VenJ, Maandag, Rijnbrink, etc.

jouw ambitie

Bij QIPP Testen krijg je de touwtjes in eigen handen. Je kunt je ontwikkelen op verschillende gebieden binnen het testvak. We hebben innovatie hoog in het vaandel staan en we vinden het fantastisch als je met nieuwe ideeën komt. Maar ook de opdrachten die je doet, kiezen we in goed overleg.

We werken om te leven en niet andersom. Daarom bieden we je een pakket arbeidsvoorwaarden waar je zelf mee kan schuiven. Meer vrije dagen? Geen auto maar meer salaris? Er kan veel. En uiteindelijk bieden we je het perspectief op zelfstandig ondernemerschap met de warme ondersteuning en acquistie van QIPP; je wordt dan Qualified Partner.

stroom in als consultant

Als consultant ben je bij QIPP Testen in dienst. Samen met jou bouwen we aan een top CV met de mooiste en de leukste opdrachten waar je zelf een duidelijke stem in hebt. Maar ook opleidingen en certificeringen bieden we aan.

 

Onze arbeidsvoorwaarden zijn verbluffend; je kunt met een bovengemiddeld budget zelf bepalen hoe je je voorwaarden samenstelt. Dus, waar wacht je op? 

en stroom door als qualified partner

Als Qualified Partner ben je zelfstandig ondernemer maar je geniet wél de voordelen van QIPP Testen. Je bent vrij om je opdrachten en uurtarief te kiezen en je maakt volop

gebruik van ons netwerk van professionals en opdrachtgevers, onze trainingen, curussen

en bijeenkomsten, en onze acquisitie.

 

Een Qualified Partner is in de regel eerst

een paar jaar consultant geweest maar

dat is geen voorwaarde. Doorstromen

naar Qualified Partner bepaal

je helemaal zelf.

jouw profiel

We zoeken top notch test consultants die het talent hebben om tot de top van software testend Nederland (en daarbuiten!) te horen.

​Kennis

 • afgeronde HBO of WO opleiding

 • afstudeerrichting Informatica is een pré

 • TMap of ISTQB gecertificeerd

 • Certificaat Agile Testing, PSM of vergelijkbaar is een pré

Persoonlijkheid​

 • Je kunt goed met andere mensen omgaan, en anderen goed met jou

 • Je bent een echte professional; je verstaat je vak en je weet waarvoor je wordt ingehuurd

 • Je bent iemand van aanpakken, iemand van de praktijk

Ervaring​

 • Minimaal 2 jaar ervaring in het testvak, Agile is een pré

 • Ervaring met SQL en/of XML

 • Ervaring met minimaal 2 van de volgende tools; Jira, Cucumber, Selenium, Fitnesse, Tosca en SOAPUI

Ambitie​

 • Je wil vooruit en in de koningsklasse van het testwerk actief zijn

 • Je wilt jezelf voortdurend verbeteren via ervaring in de praktijk en via opleiding, cursussen en certificering

 • Je wilt doorgroeien naar de top en dan eventueel verder als zelfstandige

Maak een afspraak

Frank Engelkes
Algemeen directeur

Laten we eens kennismaken met elkaar. Ontdekken of het klikt en of we onze ambities delen. Als we samen enthousiast zijn, kunnen we snel schakelen. Ik ben ervan overtuigd dat we je een prachtig perspectief te bieden hebben!

Mail me op frank@qipp-testen.nl

Of bel me op 06 - 25 24 90 29